Een vraag? Een suggestie?

Klik op het kruisje om deze contactbutton te sluiten.

Jura-Tutorials

Jura uit het leven gegrepen.

Jura Tutorials

Allerlei tutorials floreren op het web, en niet zonder succes. Deze visuele, gebruiksvriendelijke, en eigentijdse manier van leren kon dus ook bij Jura niet ontbreken!
We zijn met onze camera aan de slag gegaan, en stellen u in primeur enkele korte instructievideo’s voor, van maximum 2 minuten. Onze Online Advisor Julie D’Haens legt daarin telkens haarfijn uit hoe u een specifieke zoekvraag kunt oplossen, zodat u in één, twee, drie weer bij bent!

Hoe bekom ik een volledige en relevante resultatenlijst in Jura?

Niemand houdt van een te groot aantal resultaten! Hoe vindt u precies wat u zoekt, zonder omweg of extra ballast? Het geheim zit hem in het oordeelkundig gebruik van de juiste Jura filters. Bekijk het filmpje!

Volledige resultatenlijst

Resultaten in Jura bewaren, hoe doe ik dat?

Een interessant document markeren om het later grondig te lezen, een notitie aanbrengen, vaak gebruikte documenten opslaan als favoriet, …binnen Jura doet u dit in een handomdraai. Kwestie van de volgende dag hetzelfde opzoekwerk niet opnieuw te moeten doen. Volg de expert!

Resultaten bewaren

Het Jura e-zine instellen naar mijn persoonlijke voorkeuren?

Via het Jura e-zine, dat u zelf kunt instellen volgens uw voorkeursdomeinen, blijft u makkelijk op de hoogte van de nieuwigheden binnen uw vakgebied. Lees hier hoe u frequentie en inhoud van het e-zine kunt aanpassen, om enkel die zaken te ontvangen die u écht interesseren!

Jura ezine


Een tijdschrift of verzamelwerk doorzoeken in Jura?

Consulteer in Jura het laatste nummer van uw favoriet juridisch tijdschrift, of doe een opzoeking in een verzamelwerk: de snelste methode!

Opzoeking vanuit publicatie


Parlementaire voorbereidingen terugvinden in Jura wetgeving?

Het kan soms nuttig zijn om een wet te kaderen in het licht van zijn voorbereidende werken. Bij elke wet die u consulteert in Jura, vindt u een link naar de parlementaire voorbereidingen.
Ook andere interessante links, zoals alle uitvoeringsbesluiten en wijzigingsaktes worden vermeld.... de moeite om even te bekijken!Parlementaire werken